Elérhetőségek

9700 Szombathely,
Kodály Zoltán u. 37
Telefon: +36-305840777
E-mail küldése





Hírek

2017. október 28., 14:01Fogadalom megújítása 2017. okt. 28

Adolf Kolping boldoggá avatásának évfordulóján a Belvárosi Főplébánia templomában tett fogadalom megújítása

2017. október 28-án Adolf Kolping boldoggá avatásának évfordulóján a Belvárosi Főplébánia Templomban 13 órától gyülekeztek az újjáalakult Kolping Családok, hogy fogadalmukat megújítságk, illetve az új tagok fogadalomtételére. A zászlók és a prézesatyák bevonulása után a szentmisék Kövesi Ferenc elnök-prézes celebrálta. 

Elnök-prézesünk köszöntötte az eruópai országokból megjelent Kolping képviselőket, és a magyar Kolping Családokat, akik az egyházi Kolping törvényeknek megfelelőan újjá alakultak. 

A mise végén  a Kolping családok tagjai ünnepélyes fogadalmat tettek, hogy Adolf Kolping szellemiségéhez hűek lesznek, megtartják a keresztény hitet, Adolf Kolping tanítását és páldáját hűen követik. Élettel, szóval, cselekedettel hűségesen szolgálnak. Isten bennünk úgy segítsen. 

A fogadalomtétel után minden jelen lévő Kolping Család elnöke és prézese átvette a Kolping Család részére készített szép emléklapot, majd Kövesi Ferenc elnök-prézes a jelenlévő prézesatyákkal megkoszorúzta Kolping Adolf emléktábláját. 

A mise után - a zászlók kivonultak - és átmentünk a Piarista Gimnáziumba, ahol egy kis agapé volt. 


« Vissza az előző oldalra!

Szombathely -Oladi Kolping Család - Magyar