Elérhetőségek

9700 Szombathely,
Kodály Zoltán u. 37
Telefon: +36-305840777
E-mail küldése





Hírek

2020. augusztus 26., 18:00Kolping találkozó

Körmendi és Szombathely-Oladi Kolping család találkozója

Minden évben a dunántúi Kolping Családok Lentiben a ímária fánál sziktak találkozni ímária ízarandáklatra és főzőversenyre. Ez évben a szervezők a koronavrusos helyzet miatt úgy gondolták, nem szervezik meg a tlálkozót, ezért a Körmendi Kolping Család úgy döntött, hogy azért egy kisebb találkozót megszerveznek. Meghívták a Szombathely-Oladi Kolping Családot augusztus 22-én estére. Szoombathelyről kettő autóval mentünk. 3/4 6 -ra értünk a körmendi kolping házhoz., ahol lelekes fogadtatásban részesültünk. Az üdvözlések után átmentenünk a plébániatemplomba és együtt vettünk részt a 18 órás szentmisén. Mise után a kolpingházban már megteritett asztal várt bennünk. Nagy Lajos a Körmendi Kolping Család vezetője köszöntötte a résztvevőket. Közösen elmondtuk a Kolping imát, majd  a találkozó emlékére készített kis kártyát  osztottak szét. Ezt követően az asszonyok feltálalták a finom csülök - és sima pörköltet. Beszélgetés során emlékeket elevenítettünk fel. A jó hangulatú találkozónak mindenki nagyon örült. 21 óra után elköszöntünk és indultuk haza. 

Ilona Schwarcz

Köszönöm, hogy veletek lehettem, szép estét töltöttünk el együtt, finom ételeket ettünk finom bort ittunk. Köszönet a Körmendi Kolping Családnak a meghívást!

Szilvágyi Sándorné

Szép és jó este volt a körmendi kolpingosokkal.

Sajnálom hogy nem tudtam ott lenni. Örömmel látom, hogy jó volt együtt tölteni egy kis időt. Gondolatban veletek voltam.

Lajos Nagy

Örültünk, hogy velünk voltatok. Köszönjük a barátságot, ajándékot és a kőszegit...

 


« Vissza az előző oldalra!

Szombathely -Oladi Kolping Család - Magyar