Elérhetőségek

9700 Szombathely,
Kodály Zoltán u. 37
Telefon: +36-305840777
E-mail küldése





Hírek

2019. január 26., 20:00Körmendi Kolping Farsangi Bál

Hagyományosan január utolsó szombatján került megrendezésre a Kolping Farsangi bál, mely egyben az egyházközség rendezvénye is volt. A Kolping családunkból az esztergomi vendégünkkel együtt nyolcan vettünk részt

Hagyományosan január utolsó szombatján került megrendezésre Körmenden a Kolping Farsangi Bál, mely egyben az egyházközség rendezvénye is volt. A báli bevételt jótékonysági célra fordítják. Az est helyszínéül 2019. január 26-án is a Pencz-étterem szolgált, ahol megközelítőleg százötven fő részvételével tartották meg a körmendiek ez évi első kulturális programjukat.

Nagy Lajos, a körmendi Kolping Család elnöke köszöntötte az egybegyűlteket, kiemelve a város elöljáróit, a megjelent atyákat, és a vendég Szombathely-Oladi Kolping család tagjait. Ezt követően Kiss László prézes atya hasznos mondanivalóval köszöntötte a vendégeket. A Kolping bálok elmaradhatatlan nyitóprodukciójaként a múlt évben 50. évfordulóját ünneplő Béri Balogh Ádám Táncegyüttes palotása, majd vidám jelenet következett, Baksa Péter és Simonits Ádám előadásában. Nagy sikert aratott az atyák „apáca show”-ja, valamint Böjti Balázs káplán és a hittanos fiatalok vidám jelenete.

 A finom, bőséges vacsora után ismét a színpadra lépett a Béri Balogh Ádám Táncegyüttes, akik műsoruk végén felkérték a vendégeket, mellyel kezdetét vette a tánc. A talpalávalót a Chubby Band, Kovács Róbert és Joó Tamás szolgáltatta.

A belépőjegyek sorszámából kisorsolták a különleges Kolping-tortát, majd a táncé. a mulatozásé lett a főszerep. Tánc közben felköszöntötték születésnapja alkalmából a Kolping Család elnökét. Zenében, táncban az éjféli tombolahúzáskor volt megállás. Az idén is számos értékes tombolatárgyat sorsoltak, a vendégsereg nagy örömére.

 Új gazdája lett egy évre a Kolping-vándorcipőnek azzal a kikötéssel, hogy a jövő évi Kolping-bálon is  részt kell vennie.


« Vissza az előző oldalra!

Szombathely -Oladi Kolping Család - Magyar