Elérhetőségek

9700 Szombathely,
Kodály Zoltán u. 37
Telefon: +36-305840777
E-mail küldése





Hírek

2015. június 06., 06:06KÖRZETI KOLPING TALÁLKOZÓ

Szombathely Város Kolping Egyesülete 2015. június 6-án, szombaton rendezte meg a Magyar Kolping Szövetség Nyugat-dunántúli Kolping Családjainak Körzeti találkozóját, melyen a veszprémi, zalaegerszegi, körmendi, győri, badacsonytomaji, Lentiszombathelyi Kolping családok vettek részt.

Reggel 9 órától a Martineum Felnőttképző Akadémia parkolójába (Karmelita u. 1.) fogadtuk a vendégeket.

 

A csoportok beérkezését követően egy kisebb csoport gyalogosan – a többiek autóval indultak el a Szent Márton Látogató Központ irányába. útközben megnézték a Szent Márton sétaút állomásait.

 

A Szent Márton Látogató Központban Schauermann János plébános tartott ismertetőt, majd autókkal az oladi Katolikus Közösségi Házhoz mentünk. Itt először  Horváth József pápai prelátus, a Szombathelyi Kolping család örökös tiszteletbeli prézese tartott  előadást a Szent Márton és Kolping Adolf lelkiségéről. 

Batthyány-Strattmann László Oladi templomban a Szent Márton ereklye jelenlétében misét mutatott be Horváth József pápai prelátus Óra Krisztián körmendi káplánnal és Gaál Sándor prézessel. A misén a szombathelyi Kolping család énekkara énekelt.  A mise után az oladi Katolikus Közösségi Házban nagyon finom gulyásleves, sós és édes sütemények, ital, kávé várta vendégeinket kötetlen beszélgetéssel.   

Minden Kolping család egy kis emléket kapott. 


« Vissza az előző oldalra!

Szombathely -Oladi Kolping Család - Magyar