2020. október 04., 13:56összejövetel

Először is köszönöm azoknak, akik pénteken a szentségimádáson részt vettek és felolvasták az imákat.

Kedves Kolping testvérek!

Elöszőr is köszönöm azoknak, akik pénteken a szentségimádáson részt vettek és felolvasták az imákat.

Sándor atyával  beszélgettünk arról, hogy a virus gyorsiramú terjedése miatt  egyenlőre halasszuk el az összejöveteleinket, nehogy valami gond legyen abból, hogy a közösségi házban közel vagyunk egymáshoz. Jobb félni, mint megijedni. Majd, ha lecseng ez a vírusos időszak, akkor jelezzük a találkozó időpontját.

Addig is az a kérésem, hogy egy e-mailben tartsuk a kapcsolatot. Írjunk legalább hetente egy e-mailt, hogy ki hogy van, mi az, ami leginkább foglalkoztatja, s mi az, ami esetleg így e-maen keresztül segítség lenne a számára.

Megkérem  Jánost, hogy zarándokútjaikról küldjön videót, s ezeket nézve gondoljunk arra, hogy együtt nézzük. Elsőként most én "Szent  Márton nyomában 1.2"  melyet előre is hálásan köszönök a magam és mindenki nevében.

Vigyázzatok Magatokra! További szép vírusmentes időszakot Mindenkinek